Inmiddels maken meer dan 100 praktijken, gebruik van het ZwangerenPortaal. Mede dankzij jullie feedback en die van jullie cliënten wordt het alsmaar beter, dank daarvoor! Wij proberen met al deze ideeën aan de slag te gaan en zo hebben we de afgelopen tijd al het e.e.a. kunnen realiseren.

Bij deze willen we jullie graag informeren over de belangrijkste updates van de afgelopen maanden en tevens laten lezen welke mooie toevoegingen er de komende maand(en) op het programma staan. Veel leesplezier met onderstaande:

De belangrijkste updates van de afgelopen tijd:

Nieuwe dossier vormgeving

We hebben het dossier voor de cliënt overzichtelijker gemaakt. o.a. alles chronologisch
Je kan de nieuwe vormgeving eventueel ook zelf bekijken via de gegevens van onze test cliënt: inloggen op www.zwangerenportaal.nl met ‘ik heb al een account’ en dan gebruikersnaam ‘annabel’ en wachtwoord ‘testclient’. Vervolgens kun je bovenin via “Mijn zwangerschap” of rechtsboven via “@Annabel” het dossier bekijken.

Wekelijkse mail

De cliënten hebben aangegeven dat ze tijdens de zwangerschap een grote behoefte hebben aan betrouwbare informatie, het liefst een keer per week. Wij hebben daarom met dank aan ons content team een dergelijke serie ontwikkeld. Met een open- en leespercentage van boven de 90% toont dit aan dat jullie cliënten hier erg blij mee zijn, bij een enquête gehouden onder 10.000 lezers kreeg deze mail serie als cijfer een 8.5!
Ter info, het is mogelijk om praktijkgerelateerde artikelen hieraan toe te voegen. Bijvoorbeeld over centering pregnancy, voorlichtingsavonden, een speciale groeiecho, of.. Stuur ons een titel, afbeelding, tekst toe en geef aan in welke zwangerschapsweken je dit graag onder de aandacht wil brengen. Wij zullen dit vervolgens voor jullie in orde maken.

Nieuwe deskundige content

Er is, en wordt, door ons content team hard gewerkt om betrouwbare en interessante informatie voor de zwangere te schrijven. Dit team van breed georiënteerde geboortezorg deskundigen groeit nog steeds en zorgt voor een sterke inhoudelijke invulling van het ZwangerenPortaal. De basis staat en wordt daar waar nodig verder aangevuld of geactualiseerd.

Aanstaande updates

Agendafunctie
De mogelijkheid om per agenda ‘kleur’ aan te geven of je de gegevens zichtbaar wil maken voor de zwangere en daarmee ook kiest of je wel of niet automatisch een afspraakbevestiging of herinnering wil versturen.

Vertaling dossier in Engels
Momenteel worden de laatste velden van het dossier inclusief uitleg van de terminologie vertaald. Zodra dit klaar is wordt dit verwerkt en vanaf dat moment is het dossier ook in die talen te lezen. Naast het dossier zullen ook de afspraakbevestigingen en herinneringen in die talen verstuurd kunnen worden.
Ter info, we zijn nog op zoek naar (verloskundigen) die het eventueel in andere talen kunnen en willen vertalen. Mocht je iemand kennen of zelf interesse hebben dan horen wij dat graag!

Vragen of ideeën van cliënten?
Mochten cliënten vragen of ideeën hebben over het zwangerenportaal dan kan je ze doorsturen naar info@zwangerenportaal.nl. Ze komen dan direct bij de juiste personen terecht en dan hebben jullie er verder geen omkijken naar.

Mochten jullie nog vragen of tips hebben dan horen we dat graag.

Team ZwangerenPortaal