Beste Onataller,

Voor verloskundigen is het declareren en administreren van hun praktijk geen dagelijkse favoriete bezigheid. Gelukkig is er nu een professionele hulplijn die uitkomst biedt: Harriët Helpt!
Onatal, het platform dat het financiële en administratieve deel van verloskundige praktijken vereenvoudigt, heeft intensief samengewerkt met financieel expert Harriët Louw om gebruikers bij te staan met raad en daad. 

Harriët Louw, de drijvende kracht achter Harriët Helpt, is als geen ander bekend met de ins en outs van de verloskunde praktijk. Haar uitgebreide kennis van Onatal stelt haar in staat om direct met oplossingen te komen, waar andere gebruikers vaak nog moeten zoeken. Geen gedoe meer met administratieve vraagstukken of declaratieproblemen, want Harriët heeft alles paraat om verloskundigen te ontzorgen. Het is begrijpelijk dat sommige verloskundigen het financiële en administratieve gedeelte van Onatal lastig vinden. Daarom is Harriët Helpt in het leven geroepen als professionele partner die ondersteuning biedt. Deze samenwerking tussen Onatal en Harriët Louw stelt verloskundigen in staat om zich te concentreren op waar ze het beste in zijn: het verlenen van zorg aan hun patiënten.

Een bijkomend voordeel van het inschakelen van Harriët Helpt is dat het eerste telefoontje volledig kosteloos is als service vanuit Onatal. Dit biedt verloskundigen de gelegenheid om op laagdrempelige wijze kennis te maken met de kracht van Harriët en haar expertise. Dus heb je een prangende vraag over het declareren in Onatal? Aarzel dan niet en neem contact op met Harriët Helpt voor een vrijblijvend gesprek.

Veel verloskundigen die al ervaring hebben opgedaan met Harriët Helpt, adviseren om direct afspraken te maken voor een structurele samenwerking. Het loont namelijk om de financiële en administratieve zaken uit te besteden aan een specialist zoals Harriët. Het biedt niet alleen overzicht en controle, maar ook rust in de praktijk, wetende dat de financiën in goede handen zijn.

Kortom, met Harriët Helpt wordt het declareren in Onatal een moeiteloze en efficiënte ervaring voor verloskundigen. Bespaar tijd, voorkom frustraties en laat geen geld liggen. Verloskundigen kunnen zich met een gerust hart richten op hun passie voor het verlenen van hoogwaardige zorg aan moeders en baby’s, terwijl Harriët Louw zorgt voor een vlekkeloze administratie.

Je kunt Harriët Louw bereiken via:

06 25 017 240 

https://harrietlouw.nl/

https://harrietlouw.nl/onatal-hulplijn/

mail@harrietlouw.nl