De zomer.. een mooie tijd om (vanaf het strand of van achter je bureau) eens rustig na te denken over hoe je minder zou kunnen werken en meer tijd vrij kunt maken voor jezelf, je familie, je potje tennis op de woensdagavond en/of natuurlijk voor je cliënten.

Steeds maar meer

Van iedere verloskundige en assistente wordt nog steeds meer, meer en nog eens meer verwacht. De cliënt nóg meer centraal, meegaan met de ontwikkelingen en eisen binnen de integrale zorg, bijscholen voor dit of dat, meerdere talen spreken, meer administratie.. en ga zo maar door.

Als je nu verwacht dat wij hieronder fijntjes uitleggen dat wij de oplossing hebben voor dit alles dan moeten we je helaas teleurstellen. Echter, als je een eerste stap wilt maken naar die felbegeerde vrijheid dan hebben wij inmiddels een mooi begin voor je gemaakt dankzij de koppeling met het zwangerenportaal.nl.

Handiger

Het is natuurlijk erg fijn als je als praktijk automatisch afspraakherinneringen kunt versturen waardoor cliënten vaker komen opdagen. Daarnaast is het voor de cliënt ideaal dat ze, bijvoorbeeld nu ze op vakantie is, wel op ieder moment bij haar eigen up-to-date dossier kan. Jij hebt als zorgverlener, eventueel samen met de dossiergegevens van het ziekenhuis en de kraamzorg, van te voren bepaald welke gegevens ze wel of (nog) niet kan zien. Niet alleen de cliënt heeft zo een compleet integraal beeld van haar dossier. Ook jij kunt de gegevens van de cliënt die bekend zijn van andere zorgverleners, binnen Onatal zien.

De veelal vergeten partner is eveneens blij dat hij of zij nu meer bij de zwangerschap betrokken wordt en zelf ook in dat integrale dossier kan kijken en op de hoogte wordt gehouden van de belangrijkste informatie.

Na de zomer worden ook nog eens de online intake en het dossier in meerdere talen als nieuwe functionaliteit aan het zwangerenportaal toegevoegd!

Iets meer dan 150 Onatalpraktijken en 10.0000 zwangeren maken al enthousiast gebruik van de koppeling met zwangerenportaal.nl en waarschijnlijk ervaren zij, net als hun cliënten, deze periode inmiddels wel onder het motto: de zomer: zon, zee en zwangerenportaal!

Als bovenstaande jou nieuwsgierig heeft gemaakt dan willen we je vragen of we jou een keer mogen laten zien hoe het zwangerenportaal eruit ziet en hoe het werkt? Als jij aan ons doorgeeft wanneer je 20 minuten de tijd hebt dan maken we een afspraak. Een dergelijke demo is vrijblijvend en kosteloos. En we sturen je voorafgaand aan de afspraak een afspraakherinnering 😉 .

Meer informatie

Fijne zomer!
Team Onatal