Wij kunnen ons voorstellen dat jullie graag een persoonlijk bericht zouden willen toevoegen in onze wekelijkse emails en in jullie afspraakherinneringen naar jullie cliënten, voornamelijk over het snel verspreidende COVID-19 virus, ofwel het coronavirus.

Deze functie is nu beschikbaar voor alle verloskundigenpraktijken aangesloten bij Zwangerenportaal!

Wat houdt dit in?

  • Jullie kunnen onder iedere weekmail die de zwangere krijgt een korte gepersonaliseerde boodschap of informatie toevoegen naar wens. Bijvoorbeeld over de ontwikkelingen van het coronavirus en de betekenis daarvoor op de zwangerschap, en hoe jullie hierop inspelen met jullie beleid (bijvoorbeeld geen handjes meer schudden en een bepaalde afstand aanhouden).
  • Jullie kunnen in de automatische afspraakherinneringen ook gepersonaliseerde boodschappen toevoegen voor de zwangeren. Hierin kunnen jullie bijvoorbeeld zwangeren op de hoogte brengen als er wijzigingen of annuleringen zijn wegens het coronavirus, en welke voorzorgsmaatregelen ze moeten treffen voordat ze naar de afspraak komen.
  • In de gepersonaliseerde weekmails en afspraakherinneringen kunnen jullie ook bijvoorbeeld nieuwe collega’s voorstellen, gewijzigde bereikbaarheid doorgeven, informatieavonden aankondigen, etc.

Instructies voor het gebruik:

Stuur een email naar info@zwangerenportaal.nl met het bericht dat vanuit jouw praktijk gecommuniceerd moet worden (het broadcast bericht). Deze dient 1 a 2 regels tekst te zijn, en mag basis opmaak zoals vet, cursief en linkjes bevatten.

Met deze nieuwe functionaliteit is het mogelijk de communicatie vanuit Zwangerenportaal met jullie cliënten persoonlijker en gerichter te maken. Dit is vooral nu belangrijk in de context van het coronavirus, maar ook voor andere belangrijke zaken over jullie praktijk en afspraken komt dit van pas!

Wij vertrouwen erop dat deze nieuwe functie het nóg gemakkelijker en leuker maakt om Zwangerenportaal te gebruiken, zowel voor de verloskundigenpraktijken als voor de zwangeren.

Heb je vragen over de mogelijkheden? Laat het ons weten via info@zwangerenportaal.nl.

Met vriendelijke groet, Team Zwangerenportaal