Zoals jullie weten wordt zwangerenportaal.nl kosteloos aangeboden aan zowel zorgverleners als cliënten. Om dit in stand te kunnen houden werken wij samen met diverse partners. Niet ieder bedrijf of elke instantie komt hiervoor in aanmerking. Deze partners moeten aanvulling zijn op de informatie die met cliënten wordt gedeeld.

Wist je dat wij met verschillende onderzoekspartners samenwerken?
Naast dat deze onderzoeken interessant zijn voor zowel zorgverleners als cliënten, dragen zij door deze samenwerking bij aan het voortbestaan van zwangerenportaal.nl. Daar staat tegenover dat wij ervoor zorgen dat deze onderzoeken onder de aandacht worden gebracht en cliënten hieraan kunnen deelnemen.

Overzicht onderzoekspartners

Vruchtbaarheidsbehandelingen en 22 weken prik onder de aandacht

Wij werken onder meer samen met landelijke partners zoals Moeders voor Moeders en het RIVM. Benieuwd hoe wij dit doen en wat de impact is van deze campagnes?

Lees meer

25% klikt door naar aanmeldpagina regionale & lokale studies

Daarnaast werken we ook veel op regionaal en lokaal niveau met partners samen en met succes! Denk hierbij aan: Generation R Next (Rotterdam), YOUth onderzoek (Utrecht) en PRIDE Study (Nijmegen en landelijk).

Lees meer

Activeer alleen lokale adverteerders in jouw contentberichten

Leuk nieuws! We hebben een mooie update op basis van jullie feedback. We kunnen het vanaf nu mogelijk maken om op jouw praktijkkanaal alleen nog maar lokale adverteerders en deskundigen te tonen. Wil jij dit ook? Plan nu een (telefonische) afspraak in om de mogelijkheden met Carel te bespreken.

Plan afspraak