De afgelopen periode hebben wij veel waardevolle feedback ontvangen, waarvoor dank! Ons team is hier direct mee aan de slag gegaan. Om aan jouw informatiebehoefte te voldoen hebben wij onze communicatie en service geoptimaliseerd, zodat jij altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in de geboortezorg en geen enkele update mist.

Geplaatst op: 11-12-2020

Even voorstellen

Om ons servicelevel een boost te geven hebben wij een community manager toegevoegd aan ons team, Yentl! Zij gaat ervoor zorgen dat jij altijd up-to-date bent van alle nieuwe functionaliteiten, updates en verbeteringen die jouw werk als zorgverlener makkelijker maken. Maar hoe gaat zij dit doen?

Alles wat jij moet weten, op één plek

‘Ik bundel alles wat jij moet weten in één maandelijkse nieuwsbrief. Zo vind je alles op één plek terug en weet je zeker dat je niets mist, wel zo makkelijk. Wil jij de laatste nieuwtjes met betrekking tot uitwisseling, Onatal en zwangerenportaal.nl niet missen? Hier hoef je niets voor te doen. Ik zorg ervoor dat de nieuwsbrief elke maand in jouw mailbox verschijnt’, aldus Yentl. De nieuwsbrief gemist? Check dan altijd je spam-box.

Met vriendelijke groet,

Carel van Leeuwen