Deze maand willen we je graag informeren over de controle met betrekking tot gelijktijdig gebruik en de mogelijkheid om actief mee te denken met de ontwikkelingen van Onatal.

Geplaatst op 18-12-2020

Controle gelijktijdig gebruik wordt uitgesteld

Vorige maand hebben we gemeld dat de controle met betrekking tot gelijktijdig gebruik zou worden uitgesteld tot 1 januari 2021. De melding in Onatal blijft wel staan zodat jullie goed kunnen zien wat het gelijktijdig gebruik is. Naar aanleiding van jullie feedback en omdat wij het belangrijk vinden dat dit op de juiste manier gebeurt stellen we deze controle uit tot een nader te noemen datum. Zodra deze datum bekend is, zullen wij je hier uiteraard over informeren.

Denk met ons mee, meld je aan voor de werkgroep

Wil je zelf invloed uitoefenen op de ontwikkelingen binnen Onatal? Meld je dan aan voor onze werkgroep, waarbij jij je stem kan laten horen. Tweemaal per jaar organiseren wij een werkgroep overleg waarin we samen Onatal onder de loep nemen. Het volgende overleg staat op de planning, maar vanwege het coronavirus wordt de datum nog nader bepaald. Meld je vast aan voor de werkgroep en ontvang een uitnodiging zodra de datum bekend is.

Met vriendelijke groet,

Yentl Steenkamp Community Manager