Beste Onataller,

Na een intensieve periode van samenwerking met Perined en overleg met onze stuurgroep zijn we er helemaal klaar voor! En we hebben het voor jou zo makkelijk mogelijk gemaakt.

Binnen slechts twee stappen kun jij alle dossiers uit Onatal klaarzetten voor aanlevering bij Perined.

Hierbij hoef je voor 2022 geen rekening te houden met ‘de periode zorgverlening’, deze wordt geautomaIseerd op de juiste manier door ons verwerkt.

De kosten voor aanlevering
Net als alle andere ICT-leveranciers binnen de eerste en tweedelijns verloskundigenzorg, zijn wij genoodzaakt om onze investering en kosten door te berekenen. Onder andere door de stimuleringsbijdrage en het feit dat Perined een deel van de support op de aanlevering gaat verzorgen, zijn we erin geslaagd de kosten te beperken tot 1,50 euro.

Dit bedrag is exclusief btw en wordt achteraf gefactureerd op basis van het daadwerkelijke aantal dossiers. Voor een normpraktijk met 105 dossiers, komt het totaal op ca. (150 euro exclusief btw) 190 euro per jaar.

Wanneer kan ik mijn dossiers klaarzetten?
Binnen nu en 7 dagen ontvang jij een melding bovenin je startscherm. Hierin staat dat waarin dat jij jouw dossiers klaar kunt zetten. Dat hoeft uiteraard niet meteen, maar je bent zelf verantwoordelijk voor een tijdelijke aanlevering. Om alle dossiers goed te kunnen verwerken, hebben wij uiteraard even de tijd nodig. We vragen je daarom om niet tot het einde te wachten. Voor alle dossiers die vóór 14 februari door jou zijn klaargezet, garanderen wij een tijdige aanlevering. Perined wil jouw dossiers uiterlijk 6 maart in haar bezit hebben.

Hoe zet ik mijn dossiers klaar?
Zoals gezegd hebben we het voor jou zo makkelijk mogelijk gemaakt. In dit document lees je met welke twee stappen je al jouw dossiers hebt klaargezet voor aanlevering bij Perined.

Team Onatal