Graag brengen wij jou op de hoogte van een bekend probleem met Google Chrome 43 in combinatie met Onatal. Ook lichten we in dit bericht een tijdelijke oplossing toe, totdat er een correctie beschikbaar komt van Google.

Update: 26 mei 2015

Google heeft vandaag een update uitgebracht voor onderstaand probleem (versie 43.0.2357.81 om precies te zijn). Het advies is dus om de browser te updaten naar de laatste versie, waarna het probleem definitief verholpen is. Klik hier voor een uitleg hoe je Google Chrome kunt updaten.

Symptoom:

Bepaalde tekstvakken zoals rodebandkaart opmerking, of psychische problematiek blijven leeg, ook al weet je zeker dat hier eerder tekst is ingegeven.

Belangrijk: De gegevens zijn NIET weg. De gegevens worden in Google Chrome alleen niet altijd weergegeven.

Reden

Dit komt door een nieuwe versie van Google Chrome uitgebracht (43) met daarin een bekend probleem met tekstvakken. Google Chrome installeert automatisch updates. Ten tijde van het schrijven van dit bericht was hiervoor nog geen oplossing beschikbaar. Dit probleem doet zich voor bij talloze webapplicaties en websites, waaronder Onatal. Wij hebben dit helaas niet in de hand.

Oplossing / work-around

Op dit moment is het advies om tijdelijk (tot de volgende update van Google Chrome) te werken met een andere browser, zoals Mozilla Firefox.

Meer informatie

Zodra er meer bekend wordt over deze situatie, dan werken we dit bericht bij.

Excuses voor dit ongemak. Wij hopen middels dit bericht een oplossing te kunnen bieden. Verder onderzoeken we of er andere/betere oplossingen zijn. Dit laten we dan weten in dit nieuwsbericht.

Team Onatal